הטבלה שלהלן כוללת משכורות במאפיות ברמן כפי שהוזנו ע"י עובדי מאפיות ברמן בעבר ובהווה. כל שורה מייצגת ממוצע שכר לאותו תפקיד בחברת מאפיות ברמן ובנוסף ניתן להקליק על המספר בכל שורה ולראות את התפלגות המשכורות השונות לאותו תפקיד. הקלקה על שם התפקיד תעביר אתכם לעמוד משכורות מכלל החברות לתפקיד הנבחר.
מאפיית ברמן, שנוסדה בשנת 1875 בירושלים, היא מהמאפיות הגדולות והמובילות בישראל, ומספקת לחם ודברי מאפה למאות אלפי בתי אב ברחבי הארץ.
ברמן משלבת מסורת אפייה ארוכת שנים יחד עם הקפדה על איכות, ומציעה מגוון עשיר של לחמים: לחמי בריאות ולח מים דלי קלוריות, חלות, פיתות, לחמניות ומגוון גדול של עוגות ועוגיות.
מאפיית ברמן משתרעת על שטח של כ-10,000 מ"ר באזור התעשייה בגבעת שאול בירושלים, ומשתמשת בטכנולוגיות מתקדמות לייצור, אפייה, פריסה ואריזה. במאפייה קווי ייצור אוטומטיים וממוחשבים, שתפוקת כל אחד מהם עומדת על כ-3,000 כיכרות לחם בשעה, ללא מגע יד אדם לאורך כל שלבי העיבוד.